Piele ecologicá universalá OK L.A. pentru tapiterie barci

Materialul cu calitáti universale, ideal pentru tapiterie barci si yachturi, pentru exterior si interior, acolo unde materialul intra in contact cu umezeala si transpiratia.   Tratatá antibacterian, prin excelentá destinatá pentru interior si exterior, în locuri în care materialul intrá direct în contact cu pielea corpului uman.
Piele ecologica FR SANITIZED Tratatá împotriva flácárii, piele FR  “fire retardant”, unii o numesc si piele ignifugatá. Insensibilá la ultraviolete, caldurá solará directá si apá sáratá.  Pe suport întretesut de fetru din poliester. Produs în Italia în conditiile tehnologiei “Sanitized®”.  
Tapiterii pentru exterior, sezlonguri, scaune si fotolii pentru terase. Fotolii confortabile de  yahturi si tapiterie barci, cu lungimi de la de la 5 la… 50 de metri lungime. Piele ecologicá pentru mobilier de grádiná. Excelentá pentru autoturismele decapotabile si seile de motocicletá. Tapiterii de interior, tapiterii de SPA si fitness, unde nu permite mentinerea mirosurilor neplácute de transpiratie, a coloniilor de bacterii, a fungilor si mucegaiului. Pielea sinteticá OK L.A. Sanitized® are efect de protecţie antibacteriană pentru un număr mare de bacterii gram pozitive si gram negative, inclusiv pentru stafilococul auriu.

Catalogul de culori

Tapiterie barci Tapiterie-piele-ecologica-barci-iahturi-crem
Tapiterie yahturi Tapiterie yahturi
Tapiterie yahturi tapiterie barci
Tapiterie barci Tapiterie barci
Tapiterie yahturi Tapiterie barci

Tapiterie barci si yahturi