Politica de Confidentialitate GDPR

In conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European privind protectia datelor – GDPR

Stim cat este de important ca datele dumneavoastra sa fie pastrate in siguranta. In acest sens, dorim sa va asiguram ca protejarea datelor este extrem de importanta si fundamentala si pentru noi la fel ca si pentru dumneavoastra.

Cine suntem

Our website address is: http://www.ancroma.ro.

Ce date colectam si de ce

 Principiile prelucrării datelor cu caracter personal

Compania  ANCROMA PROD SRL C.I.F. RO6683573, Reg. Com.: J27/2041/1994, operatorul site-ului www.ancroma.ro, declară că toate datele personale (mai departe, „date”) sunt considerate strict confidențiale şi sunt tratate în conformitate cu legile în vigoare în domeniul protecției datelor cu caracter personal.
 ANCROMA PROD SRL  a luat cunostinta despre Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 (denumit in continuare „Regulamentul”) si in special de obligatiile care revin oricarui Operator de date cu caracter personal.
Securitatea datelor dumneavoastră personale este o prioritate pentru noi. În consecință, acordăm cea mai mare atenție datelor personale și protecției acestora. În cadrul acestor Principii ale prelucrării datelor cu caracter personal („Principii”), dorim să vă informăm ce date personale colectăm despre dumneavoastră și cum le folosim în continuare.

Definitii

Conform Regulamentului, partile agreeaza urmatoarele definitii:

  • „Date cu caracter personal”: desemneaza orice informatii (orice suita de caractere, semne, cifre sau litere) referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila (denumita in continuare „persoana interesata”). Este considerata a fi o „persoana fizica identificabila” o persoana fizica ce poate fi identificata, in mod direct sau indirect, in special prin referire la un identificator, precum un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la mai multe elemente specifice proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;
  • „Operator”: desemneaza ANCROMA PROD SRL, care stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal
  • „Prelucrarea datelor cu caracter personal”: desemneaza orice operatiune sau orice ansamblu de operatiuni efectuate sau nu de catre Operator cu ajutorul unor procedee automatizate si aplicate datelor sau ansamblurilor de date cu caracter personal, precum culegerea, inregistrarea, organizarea, structurarea, pastrarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, Comunicarea prin transmisie, difuzarea sau orice alta forma de punere la dispozitie, apropierea sau interconectarea, limitarea, stergerea sau distrugerea acestora.

2.   Datele cu caracter personal și prelucrarea acestora

2.1.  Categorii de date cu caracter personal
În cazul în care cumpărați de la noi, colectăm:

  • Numele și datele de contact si anume numele și prenumele, adresa de facturare, numărul de telefon și produsele achiziționate.
  • In situatia in care ne contactati prin e-mail sau prin formularul de contact, in mod inerent putem vedea si va putem raspunde pe adresa dumneavoastra de e-mail, dar nu stocám aceasta informatie; de aceea va fi necesar sa ne indicati adresa dumneavoastra de e-mail de fiecare data cand corespondám.
  • Nu va solicitám nici un fel de alte date si va adresam invitatia de a nu ne comunica nici un fel de alte date dat fiind ca ar fi oricum inutile pentru a duce la bun sfarsit vanzarea, respectiv cumpararea.

2.2.  Scopul prelucrării datelor cu caracter personal:

  • Furnizarea de servicii şi îmbunătățirea acestora.
  • Pentru a putea presta și îmbunătăți serviciile oferite spre satisfacția dvs., procesăm datele dvs. personale. Mai exact, acestea includ:
    • Procesarea comenzilor de produse sau servicii, comandate fie prin pagina noastră web www.ancroma.ro, fie prin linia telefonică pentru clienți, fie prin pagina Ancroma din site-urile de socializare (facebook, instagram) daca acestea ar exista candva. Aici, motivul juridic este că datele numite la punctul 2.1 sunt indispensabile pentru executarea contractului de cumpărare, iar unele informații sunt indispensabile pentru îndeplinirea obligațiilor legale (de exemplu, documentele contabile). Orice alte date sunt inutile si noi nu le solicitam niciodata.
    • Notificarea privind disponibilitatea produselor. În cazul în care solicitați monitorizarea disponibilității unui articol, procesăm datele dvs. personale pe baza acordului dvs.
    • Serviciul de asistență clienți. Pentru a oferi servicii clienților şi a elimina eventualele probleme în executarea contractului de vânzare procesăm datele personale în baza necesității respectării acestor contracte.
    • Comunicarea. Utilizăm datele colectate în scopul comunicării cu dvs. într-un mod personalizat. De exemplu, vă putem contacta prin telefon, prin e-mail sau prin alte mijloace doar la solicitarea dumneavoastra si asta doar pentru a vă ajuta să finalizați comanda, pentru a vă comunica starea curentă a cererii, a comenzii sau a reclamației dvs., pentru a va oferi informații suplimentare dacă este cazul, sau pentru a vă anunța că trebuie să acționați pentru a vă menține contul în stare activă.
    • Noi nu va vom contacta niciodata pentru a va face oferte comerciale.
  • Protecție, securitate și soluționarea disputelor. Putem prelucra datele și dintr-un interes legitim, care constă în a asigura protecția şi securitatea sistemelor și a clienților noștri, pentru prevenirea şi detectarea fraudelor, rezolvarea litigiilor şi implementarea acordurilor noastre , pe baza interesului legitim.
  • Site-ul nu solicita deschiderea de conturi personale, nu este necesara logarea, nu colecteaza si nu stocheaza nici un fel de date personale.

2.3.  Transferul datelor personale către terți
Informațiile dumneavoastra personale vor fi transmise unor terți sau vor fi intermediate altfel, numai în cazul în care este necesar pentru îndeplinirea contractului de vânzare pe baza unui interes legitim si anume.

  • a) companiilor de transport, în scopul livrării produselor sau a serviciilor comandate de dumneavoastra și al soluționării reclamațiilor, inclusiv rezilierea contractului;
  • c) terților, de exemplu instantelor în scopul rezolvarii unor eventuale dispute legate de contractul cu dumneavoastra;
  • d) autorităților publice la cererea acestora ce nu poate fi respinsa.

3.   Securitatea datelor cu caracter personal și durata stocării acestora

3.1.  Securitatea datelor personale

a) Operatorul va prelucra datele cu caracter personal in mod legal, echitabil si transparent fata de persoana vizata;

b) Operatorul va colecta datele personale in scopuri determinate, explicite si legitime. Ulterior nu este permisa prelucrarea intr-un mod incompatibil acestor scopuri;

c) Operatorul se va asigura ca datele personale sunt adecvate, relevante si limitate la ceea ce este necesar scopurilor in care sunt prelucrate;

d) Operatorul va pastra datele intr-o forma care sa permita identificarea persoanelor vizate pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate;

e) Operatorul garanteaza ca datele personale sunt prelucrate intr-un mod care asigura securitatea adecvata a datelor, inclusiv protectia impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale, impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale;

f) Operatorul se obliga sa puna in aplicare masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru a garanta si a fi in masura sa demonstreze ca prelucrarea se efectueaza in conformitate cu Regulamentul privind protectia datelor cu caracter personal, revizuind si actualizand in mod activ respectivele masuri;

g) Masurile tehnice si organizatorice trebuie sa fie menite a asigura ca sunt prelucrate numai date cu caracter personal care sunt necesare pentru fiecare scop specific al prelucrarii;

h) Operatorul se obliga sa pastreze evidentele activitatilor de prelucrare aflate in responsabilitatea sa, sa coopereze cu autoritatea de supraveghere si sa puna la dispozitia acesteia, la cerere, aceste evidente, pentru a putea fi utilizate in scopul monitorizarii operatiunilor de prelucrare respective;

i) Operatorul se asigura ca persoanele autorizate (furnizorii de servicii de transport) vor prelucra datele cu caracter personal s-au angajat sa respecte confidentialitatea sau au o obligatie statutara adecvata de confidentialitate;

j) In cazul in care operatiunile de prelucrare sunt susceptibile sa genereze un risc ridicat pentru drepturile si libertatile persoanelor fizice, Operatorul va fi responsabil pentru efectuarea unei evaluari a impactului asupra protectiei datelor.

3.2.  Timpul de procesare
Procesăm și stocăm datele cu caracter personal astfel:

  • pe o perioadă absolut necesară pentru a asigura toate drepturile şi obligațiile care rezultă din contractul de vânzare, mai precis pe durata comenzii, a perioadei de garanție şi a duratei medii de viata a produsului
  • pe durata cât Ancroma Prod, în calitate de administrator, este obligata să păstreze informațiile, în conformitate cu reglementările juridice generale. Documentele contabile, de exemplu facturile emise de Ancroma Prod, sunt arhivate conform legii, pe o perioadă de 10 ani de la emiterea acestora.
  • În celelalte cazuri, timpul de procesare decurge din scopul prelucrării sau este dictat de reglementările privind protecția datelor personale.

4. Formularul de contact

Site-ul www.ancroma.ro nu solicita postarea de comentarii, nici incarcarea de fisiere personale fie acestea texte, muzica, fotografii sau filme, prin urmare nu avem acces si nu stocam date de localizare EXIF GPS incluse, dupa cum nici locatii IP sau altfel de date.

Vizitatorii website-ului pot descarca si extrage dupa dorinta text si imagini de pe website.

5. Cookies

Website-ul nostru contine un singur cookie legat de imbunatatirea experientei de navigare pe acest website. Acest cookie nu are posibilitatea de a va identifica, nu acceseaza, nu stocheaza si nu comunica catre terti date personale. In masura in care continuati navigarea pe website-ul nostru, va dati acordul pentru existenta acestui cookie.

6.   Drepturile subiecților datelor

  • a) În cazul în care procesăm datele dvs. personale, puteți solicita gratuit informații privind prelucrarea datelor personale proprii.
  • b) În cazul în care credeți că prelucrarea datelor personale nu respectă protecția datelor dvs. personale și contravine reglementărilor legale privind protecția datelor cu caracter personal, puteți cere explicații, puteți solicita înlăturarea situației astfel apărute și, mai ales, puteți cere corectarea, completarea, ștergerea sau blocarea datelor cu caracter personal.
  • c) De asemenea, aveți dreptul oricând să adresați solicitarea dvs. Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.
  • d) Acordul dvs. privind prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi revocat oricând doriți. Dacă vă retrageți acordul cu privire la prelucrarea datelor personale, acestea vor fi șterse; aceste măsuri nu afectează însă datele personale necesare pentru ca ANCROMA PROD să-și poată îndeplini obligațiile stabilite prin legislatie (de ex. executarea comenzilor deja preluate, sau justificarea emiterii facturilor in fata organelor statului) sau pentru protejarea intereselor sale legitime. Eliminarea datelor personale are loc și atunci când acestea nu sunt necesare pentru scopul propus sau în cazul în care stocarea datelor dvs. este inadmisibilă, din alte motive prevăzute de legislație.

7. Contactați-ne

Dacă aveți orice fel de întrebări, comentarii și cereri cu privire la aceste Principii, contactați-ne la adresa  Aleea Trandafirilor nr. 6. apt.3 Piatra Neamt, CP 610013 Judetul Neamt sau la telefon 0233-218-000 – sau prin poștă electronică, la adresa de e-mail office@ancroma.ro

Responsabil Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal :
Alexandru Nita, telefon: 0744 626464