Stiri

Piele ecologica de la Ancroma în scenografia de la Vocea României

Posted by on November 13, 2012 in Stiri | Comments Off on Piele ecologica de la Ancroma în scenografia de la Vocea României

Piele ecologica de la Ancroma în scenografia de la Vocea României

Pentru al doilea sezon consecutiv, fotoliile si pupitrele juratilor de la Vocea Romaniei sunt acoperite cu piele ecologica de la Ancroma.  Cele douá culori sunt Rosu 4648-00-204 si negru 1991-00-182.  

read more

Vrei sa îti retapitezi masina?

Posted by on January 13, 2012 in Stiri | Comments Off on Vrei sa îti retapitezi masina?

Vrei sa îti retapitezi masina?

Vrei sa îti retapitezi masina?  Comanda direct la noi, materialul dorit,  Alcantara,  piele ecologica sau microfibra “piele de caprioara”. Suna la 0233 218 017, sau Cumpárá acum trimite-ne un e-mail si iti expediem prin curier, la destinatia pe care o fixezi tu, cantitatea doritá! Plata o faci ramburs, curierului. Noi avem grijá de expediere.

read more

Vindem si cantitati foarte mici

Posted by on January 12, 2012 in Stiri | Comments Off on Vindem si cantitati foarte mici

Vindem si cantitati foarte mici

Vrei doar o cantitate mica pentru reparatii acasa? Foarte simplu! Alege din cataloage Alcantara, piele ecologica, microfibre sau stofe. Suná la 0233 218 017 sau Trimite-ne un e-mail  , iar noi iti expediem prin curier, cantitatea dorita, la destinatia pe care o fixezi tu! Plata o faci ramburs curierului. Noi avem grija de toate amanuntele expedierii.

read more