Alcantara® de lux

 

Ancroma® este unicul distribuitor  al Alcantara SpA în Romania.
Alcantara curatare si intretinere

  Poate că te-ai saturat de petele de pe canapeaua ta veche. Ti-ai dori o canapea deschisa la culoare, dar te temi că petele o pot distruge?

Alcantara de lux este singura solutie.

Alcantara se curatá foarte usor chiar si de petele cele mai dificile precum rujul de buze, vinul rosu si cafeaua, fardul de ochi si creionul dermatograf, mina de pix si crema de ghete.

Iar acesta este doar unul dintre secretele unicei Alcantara.

Alcantara este unică.  Tehnologia cu care este produsa este inimitabilă.


In living sau în dormitor, orice piesá acoperitá cu Alcantara® aduce tonuri calde si luminoase, confortabile si seducátoare. Alcantara® se potriveste perfect cu orice material, de la marmurá si lemn, pâná la inox si sticlá.Alcantara® este un produs de lux pentru cei care doresc o tapiterie deosebitá si de foarte buná calitate. Aduce casei o notá unicá de armonie: relaxare, elegantá, atentie fatá de detalii, acestea sunt valorile ei cheie.

Inovatoare, îsi îndeplineste perfect misiunea de a se potrivi în cele mai diverse locuri, oferá ambientului o atmosferá primitoare si o notá de “ultima modá”. Se poate observa usor cá alegerea de Alcantara® nu este doar o remodelare a casei, ci mai ales un plus de atractie adus piesei de mobilier sau tapiteriei din masina ta.

 

Alcantara® este folositá tot mai mult de cátre arhitecţi si designeri pentru a adáuga senzaţia de moliciune oricárui ambient. Fie cá e vorba de mobilierul locuinţei, ori pentru a finisa interiorul masinilor si yachturilor, sau pentru a crea articole inimitabile în lumea modei, a bijuteriilor, laptopurilor si telefoanelor mobile.

Alcantara Corduroy catalog

Alcantara® in Romania website