Alcantara originala Shape – calitatea originalului

Alcantara originala

Ti-ai dori o canapea deschisa la culoare, dar pentru care sa nu te temi că petele o pot distruge?

Alcantara originala este singura solutie.

Materialul se curatá foarte usor chiar si de petele cele mai dificile precum rujul de buze, vinul rosu si cafeaua, creionul dermatograf, mina de pix si crema de ghete. Iar acesta este doar unul dintre secretele unicei Alcantara originale. 

Alcantara originala este unicat in lumea textilelor. In living sau în dormitor, orice piesá acoperitá cu alcantara® aduce tonuri calde si luminoase, confortabile si seducátoare. Alcantara® se potriveste perfect cu orice material, de la marmurá si lemn, pâná la inox si sticlá.

Este un produs de lux pentru cine doreste o tapiterie deosebitá de excelentá calitate. Aduce casei o notá unicá de armonie: relaxare, elegantá, atentie fatá de detalii, acestea sunt valorile cheie ale originalului.

Alcantara®, îsi îndeplineste perfect misiunea de a se potrivi în cele mai diverse locuri, oferá ambientului o atmosferá primitoare si o notá de “ultima modá”. Se poate observa usor cá alegerea de Alcantara® nu este doar o remodelare a casei, ci mai ales un plus de atractie adus piesei de mobilier sau tapiteriei din masina ta.

Alcantara originala este utilá arhitecţilor si designerilor pentru a adáuga senzaţia de moliciune oricárui obiect. Fie cá e vorba de mobilierul locuinţei, ori pentru a finisa interiorul masinilor si yachturilor, sau pentru a crea articole inimitabile.

Alcantara originala este produsa in Italia folosind o tehnologie unica în lume, inimitabila si este livrata în întreaga lume doar prin intermediul distribuitorilor autorizati. Firma noastra este distribuitorul unic  al Alcantara SpA în Romania.

Ca oricare alt produs de lux Alcantara este obiectul a numeroase falsuri.

Ofertele care nu provin de la un distribuitor oficial Alcantara SpA sunt – desigur – fake.

Alcantara® in Romania website

.
.
In functie de setarile monitorului, puteti vedea culorile fie mai inchise, fie mai deschise decat cele originale