Piele antichizata pentru canapele vintage cod color HARLEY

Creată în Italia, destinată canapelelor pentru interioare calde. O piele prietenoasă, oferă o senzatie mătăsoasă și caldă la atingere.

Interiorul de modă veche este extrem de emoțional, ține de trecutul fiecăruia dintre noi,  încântă si inspiră. Totul datorită efectului de “folosit, uzat”, foarte apreciat de designerii de interior.

Stilul vintage este foarte popular. Au apărut materiale îmbatrânite artificial. Mobilier și canapele cu aspect uzat, vase de metal cu aspect oxidat, lemn cu vopseaua crăpată și bronzuri ușor înverzite.

Acest curent este noua viziune asupra temei retro, hipster, supusă unor tipare ce amintesc de anii ’50, ’60 si ’70. Oțel corodat, lemn îmbătrânit și clădiri istorice, ne duc înapoi în timp, dar pastrează și un aer de modernitate. Spiritul industrialismului și căldura unor materiale familiare.

Stilul vintage cu acest material de o excelentă calitate aduce o plăcută stare de spirit si îți va scoate în evidență individualitatea, ai făcut o alegere rafinată, mai mult decât ceilalți, .

Piele antichizata pentru canapele vintage

piele antichizata pentru canapele vintage

Pentru piele antichizată pentru canapele vintage

Preț 63,98 lei+ TVA/metru cu lățimea de 140 cm.